Despre

..am început să scriu după ce unele idei nu încăpeau în tweeturi. Inițial despre politică, fiindcă era actual și durea. Treptat, am abandonat tema. Parțial că e murdar și inutil, parțial că sunt suficienți oameni care o abordează. Mai întâi am scos politica din viață, apoi de pe blog. Am înțeles că cel mai util ce putem face, este să nu le acordăm atenție celor ”de sus”. A nu se confunda cu indiferența.

Așa am ajuns să scriu despre deprinderi, despre viața văzută prin prisma artelor marțiale, despre dragoste, filosofie, societate, moldova, offlineuri, țări și orașe străine, literatură și self development.

E doar una din etape, posibil ulterior să scriu despre altceva, mă las dus de val; sau posibil să abandonez scrisul în general..

Po jîzni
– Internet & Digital Media specialist.
– practic Goju Ryu Karate Do.
– posed două calităţi importante: frumuseţea şi modestia 😉

Muzică
defineşte mult. ascult două ramuri largi, în dependenţă de mood. Cel mai des ascult muzică la lucru – Radio, Podcasturi, lastfm.com, somafm.com, YouTube. Ca să nu pierd timp pentru căutare am creat două Playlisturi pe youtube, la care permanent adaug ceva nou. Aici sunt cele două ramuri:

1. Dubstep/Drum&Bass/Triphop
2. Chill/Downtempo/Ambient/Pop

Contact
facebook.com/maimultemotii
twitter.com/andrei_haret
andrei_haret@yahoo.com

 • E-leonor

  Heh, tinere…ca complicat mai scrii. Faci o ontroducere de 10 min, frumoasa si filozofica, si cynd ma gyndesc ca gata, acus va fi dezlegarea sau cel putin picul – aflu ca or ca cauti gazda, or ca parlamentarii nu folosesc corect „priioamele” carate…Nu, asta e interesant, nesteptat si captivat fix ca filmul „kill bill” numai ca eu dac m0am apucat de citit ap dem sa citesc pina la urma si cu prelungiri 😉 si daca ar fi macar 60 la suta cu astfel de atitudine, cred ca in tara ar fi altfel. Respect si uvajuha!

  • Bun feedback E-leonor.

   Consistența e unul din obiectivele mele, mai am de lucrat 😉

   Mulțumesc!
   /A